Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خیلی از افراد نمی‌توانند ترتیب ماه‌های میلادی را  خوب به خاطر بسپارند، ولی در عوض ما ایرانیان حافظه خوبی برای حفظ کردن اشعار داریم. یکی از این ابیات کاربردی برای حفظ ماه های میلادی آن هم به ترتیب را اینجا آورده ایم. 

جام فـرهاد منم، آتش مجنـون جگـرم
جوی آب سحرم، وقت نوای دگرست

جام January فرهاد February منم March

آتش April مجنون May جگرم June

جوی July آب August سحرم September

وقت October نوای November دگرست December

در روش دیگر می توانید ابتدای حروف ماه‌ها را به هم چسبانده و این رمز را بسازید:

JFMAMJ / JASOND
January February March April May June / July August September October November December

حفظ کردن همین حروف مخفف کار ساده‌ای نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما وجود کلماتی مانند MAM که شبیه مام=مامان است و JASON که شبیه JSON (یک روش نمادگذاری در زبان جاوااسکریپت) است کار را راحت‌تر می‌کند.

برخی حروف که تکراری است هم برایش رمز دارم؛ مثلاً M اول برای May است یا March؟ خوب من خودم ماه تولدم May است که پنجمین ماه میلادی است؛ پس تکلیف M‌ها مشخص شد...

J‌ها چطور؟ باید بدانید که اولین ماه میلادی January است؛ دو ماه June و July را هم اینطور می‌خوانم: جونِ جولی!

April و August هم که هر کدام کوچک‌ترند اول آمده‌اند.

روش دیگری برای حفظ کردن ماه‌های میلادی وجود دارد که راحت و دم دست است. بله خود دست به عکس بالا نگاه کنید.

January February March
April May June
July August September
October November December

ماه‌های میلادی با کدام ماه شمسی متقارن هستند؟

ژانویه با دی ماه متقارن است. فوریه با بهمن ماه متقارن است. مارس با اسفند ماه متقارن است. آوریل با فروردین ماه متقارن است. می‌با اردیبهشت ماه متقارن است. ژوئن با خرداد ماه متقارن است.

ژولای با تیر ماه متقارن است. آگوست با مرداد ماه متقارن است. سپتامبر با شهریور ماه متقارن است. اکتبر با مهر ماه متقارن است. نوامبر با آبان ماه متقارن است. دسامبر با آذر ماه متقارن است.

چگونه روز‌های ماه‌های میلادی را حفظ کنیم؟

اول به ماه‌های میلادی و تعداد روز‌هاشون توجه کنید:

ژانویه: ۳۱
فوریه: ۲۸ یا ۲۹
مارس: ۳۱
آپریل: ۳۰
می: ۳۱
ژوئن: ۳۰
جولای: ۳۱
آگوست: ۳۱
سپتامبر: ۳۰
اکتبر: ۳۱
نوامبر: ۳۰
دسامبر: ۳۱
اگه توجه کرده باشید، ماه‌ها تقریبا یکی در میون ۳۱ روزی و غیر ۳۱ روزی هستند. ولی این وسط جولای و آگوست ترتیب رو به هم می‌زنن.

برای این که تعداد روز‌های هر ماه میلادی رو راحت به خاطر بیارید:

دست‌هاتون رو مشت کنید. (انگشتای شصت رو باز نگه دارید. با اون‌ها کاری نداریم)

مشتاتون رو از کنار به هم بچسبونید. طوری که بند انگشت‌های اشارتون از کنار به هم بچسبند.

حالا از انگشت کوچیک دست چپ شروع کنید. هر انگشت یه ماه ۳۱ روزی هست و فاصله‌ی بین هر دو انگشت یه ماه غیر ۳۱ روزی هستش. اما مهم اینجاست که فاصله‌ی بین دو دست، یا دقیقتر بگم فاصله‌ی بین انگشت اشاره‌ی دست چپ و انگشت اشاره‌ی دست راست حساب نمیشه. همه‌ی ماه‌های غیر ۳۱ روزی به جز فبریه ۳۰ روزی هستند. فبریه معمولا ۲۸ و هر چهار سال یک بار ۲۹ روزه هست.

اگه مراحل بالا رو درست طی کنید، می‌بینید که انگشت اشاره‌ی دست چپ جولای و انگشت اشاره‌ی دست راست آگوست می‌شن؛ و از اونجایی که فاصله‌ی بین این دو انگشت حساب نمی‌شه، این دو ماه ۳۱ روزی پشت سر هم می‌یان.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماه های میلادی ژانویه فوریه جولای انگشت اشاره ی دست ماه متقارن ماه های میلادی فاصله ی بین حفظ کردن برای حفظ ۳۱ روزی ماه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • ۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • روزی به فرزندانم می‌گویم کنار کروس بازی کردم
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • دبی باز هم همه را انگشت به دهان کرد!